Barion Pixel

Szállítási és fizetési feltételek

ÁRAK
Áraink a rendelés időpontjában érvényes árak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak; az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a megrendelési folyamat során, a rendelés véglegesítése előtt, valamint a Rendelési feltételek menüpontban is megtalálható.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a megrendeléstől.

Webáruházunk és üzletünk árai eltérhetnek!

 

RENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

 

ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

Az adatbeviteli hibák javítására a „Tovább az adatellenőrzéshez” gomb megnyomása után van lehetősége.

 

VISSZAIGAZOLÁS
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küld a rendszer. Ez azt jelenti, hogy Ön a rendelés leadását követően egy automatikus e-mailt kap a rendeléséről. Munkatársunk ezt követően hamarosan e-mailen vagy telefonon is felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelés előtt választhat átutalásos személyes-, átutalásos futáros- és utánvétes futáros átvételi lehetőségek közül! Utánvétes fizetésre csak bruttó 500.000.- Ft-ig van lehetőség csomagos szállításnál; ettől nagyobb összeg esetén, illetve raklapos árunál csak előre utalással tud fizetni.

EGYEDI GYÁRTÁSÚ, BESZERZÉSŰ TERMÉKEKRE (PL.: TBOSS) RENDELÉST CSAK ELŐRE UTALÁSSAL TUDUNK FELVENNI, MERT EZEK NEM VISSZAMONDHATÓAK!

Átutalással választhat, hogy személyesen átveszi a terméket telephelyünkön (Ezt egyeztetnie kell munkatársunkkal!!!) vagy kipostázzuk Önnek a megrendelését futárszolgálatunkkal! Átutalás esetén elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat, majd a tételes végszámlát küldjük rendelésével együtt vagy kipostázzuk címére.

Telephelyünk: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 104.

Utánvétes fizetés esetén a csomag átvételekor a futárnál fizethet készpénzben (bankkártyával nem)!

Miután megrendelte a terméket és munkatársunk felvette Önnel a kapcsolatot, a kézbesítési folyamat elindul!

 

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek házhoz szállítását szállítmányozó partnereink; az XXL, KOVA TRANS és a PK-Eurotrans végzi az ország bármely pontjára, melynek az ideje a szállítás előtt minden esetben pontosításra kerül. Utánvét esetén a csomag átvételekor a szállítmányozó munkatársának kell kifizetni a terméket készpénzben! Azon termékeink, amelyek kisebb méretűek, mint például egy csaptelep, csomagként kerülnek kiszállításra és díjuk a csomag súlyától függ. A törékeny termékek, mint pl. mosdó vagy tükör, a törékenységük miatt nagyobb súlycsoportba kerülnek, mint a valós nettó súlyuk. Nagyobb termékek esetén, például zuhanykabin, a szállítás díja súlyhoz és mérethez is kötött. A kiválasztott terméket / termékeket amikor kosárba helyezi, ott tudja ellenőrizni tényleges szállítási díjukat.

SZÁLLÍTÁSNÁL KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOK KÜLSŐ SÉRTETLENSÉGÉT A KÉZBESÍTŐ JELENLÉTÉBEN SZÍVESKEDJÉK ELLENŐRIZNI! ADDIG NE ÍRJA ALÁ AZ ÁTVÉTELI IGAZOLÁST AMÍG NEM GYŐZŐDÖTT MEG ARRÓL, HOGY ÉPSÉGBEN KAPTA MEG RENDELÉSÉT.
AMENNYIBEN SÉRÜLÉST TAPASZTAL; VETESSEN FEL JEGYZŐKÖNYVET A FUTÁRRAL VAGY MEG IS TAGADHATJA A CSOMAG ÁTVÉTELÉT.
A csomagok biztosítva vannak; a futárszolgálat csak akkor tud felelősséget vállalni sérülés esetén, ha egyértelműen bizonyítható hogy náluk sérült meg, tehát ha aláírja az átvételi dokumentumot, azzal kijelenti hogy a futártól sérülésmentesen átvette a csomagot.
UTÓLAGOS REKLAMÁCIÓT A CSOMAG FIZIKAI SÉRÜLÉSÉRŐL NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

A szállítás raklapos termékek esetén általában emelőhátfalas tehergépjárművel történik, melynél a futár egy kézi anyagmozgatóval leemeli Önnek a megrendelt terméket, burkolatot. FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY A SZÁLLÍTÁS MINDEN ESETBEN KAPUIG ÉRTENDŐ, A FUTÁR A TERMÉKEK BEHORDÁSÁRA NEM KÖTELEZHETŐ! Kérjük, hogy a termékeket az átvétel előtt szíveskedjen mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni!!! Amennyiben sérülést esetleg hiányt tapasztal, akkor a sofőrrel közösen rögzítsék írásban, amennyiben lehetőség van rá készítsen (akár telefonnal is) fényképet. Az átvételt és a szállítmányozó cég munkatársának távozását követően reklamációt nem tudunk elfogadni!!!

BURKOLATOK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSÁT CSAK 10 m2 FELETTI MENNYISÉGRE VÁLLALJUK!

RAKLAPOS SZÁLLÍTÁST CSAK ELŐRE UTALÁS ESETÉN TUDUNK VÁLLALNI!

Az alábbi árak információként szolgálnak a súly alapján számolt termékek kiszállítási összegéről:

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEINK:

0,1 – 5 kg: 2.500.- Ft

5,1 – 10 kg: 3.000.- Ft

10,1 – 20 kg: 4.000.- Ft

20,1 – 30 kg: 5.000.- Ft

30,1 – 40 kg: 7.000.- Ft

40,1 – 1.000 kg: 25.000.- Ft

1.000,1 – 2.000 kg: 50.000.- Ft

2.000,1 – 3.000 kg: 75.000.- Ft

3.000,1 – 4.000 kg: 100.000.- Ft

4.000,1 – 5.000 kg: 125.000.- Ft

 

Utánvét költség + 1.990.- Ft (Csak csomagos szállítás!)

A szállítástól való elállás / Szállítási határidő
Az áruházban feltüntetett termékek nagy része raktárról szállítható, a szállítási idő általában 2-3 munkanap. Bizonyos, \”nem raktáros\” termékek esetében a szállítási idő általában 5 – 15 munkanap. Bármilyen kérdése merülne fel ügyfélszolgálatunkon telefonon, vagy e-mailben érdeklődhet. Amennyiben egy bizonyos termékre pontos szállítási időt szeretne, kérem keressen fel minket e-mailen vagy telefonon, melyet az elérhetőségek menüpont alatt talál, vagy írjon a termék adatlapjához! Mi lehetőleg rövid időn belül válaszolunk !

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Elállási jog / Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

A 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet letölthető innen.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailen és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak az \”Elérhetőségek\” menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefonon kerülhet sor.

Amennyiben mégis felmerülne akármilyen kérdése kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-en: info@emesefurdoszobaszalon.hu

További Kellemes vásárlást és szép napot kíván Önnek a BK Csapata 

Kosár tartalma